Topsælgere

Danmarks absolut billigste kvalitets rhinsten!

Smukke hotfix rhinsten i crystalglas i flere professionelle kvaliteter til dine egne hobbyprojekter. Stenene er belagt med et lag stærk varmeaktiveret lim på bagsiden. De kan monteres med enten spidsen af et strygejern eller med et hotfix-jern. Nogle af fordelene ved hotfix limen er at den tåler frostgrader (til skøjtedragter f.eks.) og at du ikke behøver at spekulere på om du har kommet for meget eller for lidt lim på. Der er nemlig lige nøjagtig så meget lim som nødvendigt på stenene. Desuden er hotfixlimen specielt fremstillet til textiler og er derfor den stærkeste løsning når det gælder montering på stof. Den tåler min 30 vaske ved 30 grader i vaskemaskinen, når den er varmet rigtigt på. Husk at vende vrangen ud eller brug vaskepose.

Brug dem til udsmykning af f.eks. dansetøj, T-shirts, tasker, sko, punge, bælter, caps, tørklæder, telefoncovers og til smykkefremstilling. Se også vores decoark i webshoppen for nem og lynhurtig montering af sten i forskellige mønstre, når du skal pynte med rigtig mange sten.

Alle vores sten og tilbehør er professionel kvalitet og de bedste der findes i deres prisklasser. Se de forskellige slags i kategorierne i menuen eller herunder.

 

colormix

 

Alle vores sten bliver talt op i hånden og gennemgår dermed en ekstra sortering, hvor defekte sten frasorteres. Du kan derfor forvente et lavere antal defekte sten fra vores pakninger, end fra tilsvarende kvaliteter som sælges efter vægt.

Vi har valgt kun at føre vores hotfix-rhinsten i crystalglas, da de både tåler varmen, holder farven og ikke mister glansen i vask, i modsætning til andre materialer. Derudover indeholder de ingen phtalater. Så får du tilbudt billigere hotfix-sten et andet sted, så husk at spørge ind til materialet.

Som noget nyt har vi fået de skønneste halvperler hjem. Naturligvis med hotfix på bagsiden. Perlerne er af porcelæn som gør dem særdeles slidstærke og giver dem en helt særlig dyb glans

Derudover har vi rhinestuds i sortimentet. Rhinestud er ottekantede aluminiums studs, en rhinstens-imitation, med hotfix lim på bagsiden. Limen er klar, og holder til mange ganges vask. Rhinestuds skinner også, dog ikke så strålende som rhinsten. Men de er særdeles prisbillige og man kan derfor eksperimentere til spotpris.

Til emner som ikke tåler opvarmning kan der med fordel bruges en sekundlim som går i forbindelse med hotfixlimen og danner en særlig stærk vedhæftning. Dette kan f.eks. bruges på plastic som ikke hæfter så godt med hotfix.

Bemærk at farverne på vores fotos er vejledende. Der kan også være nuanceforskelle fra parti til parti - ligesom ved maling. Skal du bruge mange sten til det samme projekt, så kontakt os inden, så vil vi sørge for at du får alle dine sten fra samme parti. Eller vi vil bestille et nyt parti hjem til dit projekt.

Se også under tilbehør hvor du finder alt hvad du skal bruge for at du kan fuldende dine projekter helt professionelt.